سیاست ها و برنامه های هفتمین جشنواره ملی نقش تن پوش تعیین شد
دوشنبه 30 مهر 1397 بازدید: 2106

اعضای شورای سیاست گذاری هفتمین جشنواره ملی نقش تن پوش سیاست های اصلی این جشنواره را بررسی و برنامه ها و فراخوان این جشنواره را نهایی کردند.
به گزارش دفتر ایسنای دانشگاه هنر ، نشست اعضای شورای سیاست گذاری هفتمین جشنواره ملی نقش تنش پوش عصر روز 29 مهرماه با حضور حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، بهزاد رشیدی رییس جهاد دانشگاهی هنر، الهام زایجانی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هنر، بنایی نماینده مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، خانم جدی نماینده مشاور امور بانوان شهرداری تهران، اکرمی نماینده دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیری نماینده معاونت فرهنگی منطقه آزاد کیش ، مهدی محمودی رییس موسسات مد و لباس، مهدی کاظمی رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، و شاهرخ جعفری مدیرعامل برند سله بن و رامین جوانرود مدیرعامل برند تن ریس، در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در ابتدای این نشست بهزار رشیدی رییس جهاد دانشگاهی هنر ضمن قدردانی از حضور اعضای شورا، گفت: این جلسه اولین جلسه هفتمین جشنواره شورای سیاست گذاری است انشالله با هماهنگی و هم اندیشی که در این جلسه صورت خواهد گرفت، بتوانیم با یک قدرت و قوت بیشتری نسبت به دوره های گذشته، این جشنواره را شروع و فراخوان آن را در ابتدای آبان ماه منتشر کنیم.
رییس جهاد دانشگاهی هنر در ادامه افزود: جشنواره ملی نقش تن پوش مسیر خودش را پیدا کرده و به حدی از بلوغ و پختگی که انتظارش را داشته ایم نزدیک شده است و می توان ادعا کرد که این جشنواره در بین سایر جشنواره های دانشجویی، یک جشنواره شاخص و متفاوت است.
او در ادامه بیان داشت: ما به دنبال اثرگذاری بر جامعه و به ویژه بر جوانان هستیم و در این راه توانایاین جشنواره به مرحله ای از رشد و بلوغ رسیده اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب های بالای جوانان هنرمند را به خدمت می گیریم تا هم به بهبود فضای عمومی کشور کمک کرده باشیم و هم زمینه بروز خلاقیت بالای جوان هنرمند ایرانی را فراهم کنیم.
رشیدی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی واحد هنر در قالب دبیرخانه دایمی جشنواره "نقش تن پوش" تلاش می کند با برجسته سازی این موضوع طرح ها ونمادهای متناسب با فرهنگ ایرانی را جایگزین طرح های غیر بومی کند.
وی تصریح کرد: باید روی ذائقه مردم کار کنیم تا کمتر به سمت آثار هنری ارزان و بی‌کیفیت بروند. باید در هنرمندان خوش ذوق و خلاق، انگیزه ایجاد کنیم. ما به سهم خودمان در حال کار روی این موضوعات هستیم. البته این موضوع تلاش همه جانبه همه متولیان را طلب می‌کند و مدیران فرهنگی کشور هم باید همراهی و حمایت کنند.
سپس الهام زایجانی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی هنر گفت: تن پوش یا تی شرت و طرح و نقش روی آن را محور بخشی از فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی خود قرار داده است. زیرا این نوع پوشش در حقیقت فراگیرترین پوشش در بین جوانان است.
وی در ادامه افزود: تلاش می‌کنیم به روش‌های مختلف هنرمندان جوان را به مراکز تولید لباس و به بخش صنعت معرفی کنیم تا از این طریق هم به اشتغال هنرمندان کمک کنیم و هم طرح‌های متنوع‌تر و متناسب‌تری در بازار داشته باشیم. از یک سو می کوشیم برندها و تولیدکنندگان لباس و تی شرت را به سرمایه گذاری و تجاری سازی آثار منتخب ترغیب کنیم و از سوی دیگر سعی داریم متناسب با هر محور تعریف شده سازمان‌های متولی را هم وارد موضوع کنیم آنها خود بیایند و متناسب با اهداف تبلیغاتی و فرهنگی و اقتصادی‌شان و با نگاهی کاملا کاربردی از جشنواره و از هنرمندان حمایت کنند.
حمیدقبادی دبیرکارگروه ساماندهی مدولباس کشور نیز بیان کرد: جشنواره ملی نقش تن پوش خوشبختانه توانست مسیر پویا و فراگیری خود را در مدت کوتاهی پیدا کند و این اتفاق مهمی است. زیرا خیلی از جشنواره ها بعد از گذشت چند سال برگزاری هنوز تکلیف خود را نمی دانند و خیلی در جامعه تاثیر گذار نیستند.
وی گفت: گسترده تر کردن دایره مشارکت کنندگان بیرونی با نگاه کاربردی، توجه به منافع ملی، مرتبط کردن دانشجو با بازر کار و شناخت بازار، ایجاد ارتباط منطقی بین تولید کننده و طراح، برگزاری گارگاه های آموزشی بیشتر، فکر محور و اندیشه محور حرکت کردن ز ویژگی های مهم جشنواره ملی نقش تن پوش است.
او در پایان با اعلام این خبر که دو جشواره نقش تن پوش و جشنواره طراحی مد و لباس دیبا توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تقویم جشنواره های این وزارت خانه ثبت شده، ابراز امیدواری کرد با مشارکت حداکثری مراکز و دانشگاه ها، دوره هفتم جشنواره متفاوت تر برگزار شود.
در ادامه اکرمی نماینده ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سخن گفت. او با اشاره به فرآیند رشد شرکت های دانش بنیان و خلاق، گفت: اگر ایده ها و طرح ها مطرح شده توسط بخش صنعت و کارگاه ها به مرحله تولید برسد این یک رویداد و نوآوری باز به شمار می رود و به عنوان یک درگاه و شرکت خلاق می توانند به ثبت برسند.
علیزاده معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جشنواره ملی نقش تن پوش با پویایی و فراگیری خود توانسته است دو بخش دولتی و صنعتی را در راستای همفکری و همکاری کنار هم نگه دارد و سبب ایجاد تعامل بین آنها شده است، در صورتی معولا این دونهاد خیلی راحت در کنار هم حرکت نمی کنند.
بنایی نماینده مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم یادآوری کرد: جشنواره ملی نقش تن پوش به لحاظ مثمر ثمر بودن و کاربردی توانسته است به وزارت علوم در راستای مسیر نسل سوم دانشگاه ها که همان دانشگاه های کار آفرین هستند ، کمک بزرگی کند.
وی در پایان تاکید کرد: ما تعداد 9000 انجمن علمی و 4500 کانون فرهنگی و هنری داریم که آماده همکاری با جشنواره ملی نقش تن پوش هستند.
شاهرخ جعفری مدیرعامل برند سله در ادامه این نشست با اشاره به نیاز جامعه طراحی به طراحان خلاق، گفت: صنعت پوشاک نیاز به طراحان خلاقی دارد این نیاز باید توسط آموزش های تخصصی خود ما برطرف شود. ما باید از همین نیروهایی که آموزش می دهیم نهایت استفاده را داشته باشیم.
او در ادامه تصریح کرد: در جشنواره نقش تن پوش میزان و رقم جایزه ها می تواند انگیزه مناسبی را برای شرکت کنندگان در این جشنواره به وجود بیاورد. باید رقم جایزه ها را بالا ببریم تا شرکت کنندگان در این جشنواره رغبت بیشتری برای رقابت با یکدیگر را داشته باشند.
جعفری در ادامه با اشاره به استاندارد سازی تی شرت ها گفت: باید معیاری برای استاندارد سازی تی شرت ها تعیین کنیم. مثلا اندازه ثابت ، سایز و مسائلی از این دست باید کاملا مشخص شده باشد.
رامین جوانرود مدیرعامل برند تن ریس در ادامه این نشست اظهار داشت: دانشجویان رشته طراحی مد و لباس باید با بازار ارتباط برقرار کنند و زبان بازار را درک کنند. دانشجویان و صنعتگران این حوزه باید به یک زبان مشترک برسند.
مهدی محمودی رییس موسسات مد و لباس نیز در این نشست پیشنهاد داد علاوه بر مسائل محتوایی، وجهه نمایشی و اطلاع رسانی این جشنواره باید بیشتر شود و این جشنواره باید با اسپانسرهای بیشتر کار خود را ادامه دهد.

انتهای پیام

 


تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جهاد دانشگاهی واحد هنر می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2020 jdart.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir