سه شنبه 17 اردیبهشت 1398
بازدید:
6756
آشنایی با محتوی دروس مبانی هنرهای تجسمی
برای انجام هر مهارتی ابتدا لازم است با اصول و فنون پایه آن آشنا شد. در هنرهای تجسمی برای اینکه بتوانید اثری خلق کنید نیاز به استفاده از عناصر تجسمی شامل نقطه، خط، سطح و حجم می باشد. این عناصر با استفاده از اصولی همچون ترکیب بندی، توازن و تناسب، ریتم، بافت، تجزیه و ترکیب و ... سامان داده می شوند.
خلاقیت فیزیکی از عوامل مهم و کلیدی در خلق اثر هنری به شمار می آید که هم جنبه اکتسابی و هم استعدادی دارد. در نهایت می توان گفت هنرمند با خلاقیت خود از عناصر و عوامل تجسمی استفاده کرده و آن ها را برای خلق یک اثر هنری سازمان می دهد.
در درس مبانی هنرهای تجسمی 1 سعی می شود هنرجو با اصول و بنیان های هنرهای تجسمی آشنا شده و با تمرین و انجام برخی پروژه های مرتبط مهارت و خالاقیت خود را پرورش دهد.
رنگ عنصری دیگری از عناصر تجسمی می باشد که نقش بسیار مهم و اساسی در خلق یک اثر هنری ایفا می کند. در درس مبانی هنرهای تجسمی 2، هنرجویان با مواردی همچون شناخت رنگ های اصلی و رنگ های ترکیبی، اجرای دایره رنگ و آشنایی با روابط متقابل رنگ ها، رنگ های مکمل و تاثیرات ترکیبی آن ها با یکدیگر، رنگ های گرم و سرد، انواع تضاد و کنتراست رنگ ها و ... آشنا شده و با تمرین و انجام پروژه های مختلف، مهارت خود را در استفاده از رنگ افزایش می دهند.
هنرجویان پس از آشنایی با ویژگی های رنگ ها و نحوه ترکیب و تاثیر متقابل آن ها با یکدیگر و ایجاد تنالیته و ... با ترکیب بندی رنگی و چگونگی استفاده از رنگ در ایجاد و سازمان دادن یک اثر هنری آشنا می شوند و همچنین با انجام برخی پروژه های مرتبط، مهارت خود را افزایش می دهند.
دایره رنگی